Hizmet Ara
1 10

Asansörcü

Firma kayıt işleminizi gerçekleştirin, firmanız bu sayfada ücretsiz olarak görüntülensin. Firma Kayıt
🟢 Bozatlı Asansör
(0 Kişi)

Bilgehan Bozatlı Asansörcü

İstanbul / Adalar

Üyeliğinin 1. Ayı

🟢 Adilsan Grup Asansör
(0 Kişi)

İskender Akkaya Asansörcü

İstanbul / Adalar

Üyeliğinin 1. Ayı

🟢 Köksan Asansör
(0 Kişi)

Murat Yüksel Asansörcü

Kayseri / Akkışla

Üyeliğinin 1. Ayı

🟢 Adf Asansör
(0 Kişi)

Fırat Tekin Asansörcü

İzmir / Aliağa

Üyeliğinin 1. Ayı

🟢 Aydoğan Asansör Kiralama
(0 Kişi)

Gökhan Aydoğan Asansörcü

Ankara / Akyurt

Üyeliğinin 2. Ayı

🟢 Teknik El Vinç
(0 Kişi)

Selman Özcan Asansörcü

İstanbul / Adalar

Üyeliğinin 2. Ayı

🟢 Akar Asansör
(0 Kişi)

Muhammet Akar Asansörcü

İstanbul / Adalar

Üyeliğinin 2. Ayı

🟢 Akteknik Asansör
(0 Kişi)

Abdullah Kavalbacak Asansörcü

Konya / Ahırlı

Üyeliğinin 2. Ayı

🟢 Akteknik Elevator
(0 Kişi)

Abdullah Kavalbacak Asansörcü

Konya / Ahırlı

Üyeliğinin 2. Ayı

🟢 Asansörcü
(0 Kişi)

Nesim Adıgeçen Asansörcü

Siirt / Baykan

Üyeliğinin 3. Ayı

🔴 Fatsan Asansör
(0 Kişi)

Enes Kahveci Asansörcü

İstanbul / Ataşehir

Üyeliğinin 6. Ayı

Asansörcü Hizmet Fiyatları

Asansörcü sektöründe 2024 yılına ait güncel fiyatlara aşağıdaki tablodan detaylı şekilde ulaşabilirsiniz.

Hizmet
En Düşük
En Yüksek
Merdiven Asansörü Fiyatları
₺20.000,00
₺65.000,00
Asansör Bakım Ücretleri
₺900,00
₺7.000,00
Engelli Asansörü Fiyatları
₺45.000,00
₺350.000,00
Bina Dışı Asansör Fiyatları
₺70.000,00
₺400.000,00

Görüntülenme Sayısı 981

Asansör Nedir?

Asansörler, modern yaşamın ve kentleşmenin getirmiş olduğu vazgeçilmez unsurlarından biridir. Günümüzde özellikle yüksek katlı binaların vazgeçilmezi haline gelmiştir. 

Asansörler, katlar arasında rahatlıkla taşınma işlemini sağlayan teknolojik bir cihazdır. Günümüzde yaşamın vazgeçilmezi haline gelen asansörler, konut ve ticari binalarda yaygın bir şekilde kullanılırken aynı zamanda otoparklarda araç asansörleri, restoranlarda yemek asansörleri, engelli bireyler için özel tasarlanan asansörler gibi birçok çeşidi mevcut olup insan hayatını kolaylaştırmıştır. 

Asansörlerin temel yapısında kabin, halatlar veya hidrolik sistem, kontrol paneli ve güvenlik önlemleri yer alır. 

Asansör Bakımı

Asansörlerin güvenli bir şekilde çalışabilmesi için düzenli olarak bakımlarının yapılması gerekmektedir. Asansör bakımı, kullanıcı güvenliği açısından önemli olmakla beraber hem de asansörün uzun ömürlü olması açısından önemli bir faktördür. 

Asansör bakımları, yapılan sözleşmelere de bağlı olarak 6 aylık veya yıllık olarak gerekli bakımlardan geçmelidir. Asansör bakımı, profesyonel ve teknisyenler tarafından düzenli olarak yapılmalıdır. Asansör bakımları, mekanik ve elektriksel sistemlerin kontrol edilmesini ve gerekli yağlamaların yapılmasını sağlar. Asansörlerde zamanla oluşan arızaları tespit eder ve giderilmesini sağlar.

Düzenli olarak yapılan asansör bakımları beklenmedik arızaların da önüne geçerek işlevselliğin artırılmasını sağlar. Bakımı zamanında yapılan asansörler daha az enerji tüketerek daha güvenli bir şekilde kullanılır.

Asansör Fiyatları

Asansör fiyatlarını etkileyen faktörler; asansörün taşıma kapasitesi, bina kat sayısı, malzeme kalitesi gibi özelliklerdir. Örneğin hidrolik asansörler çelik halatlı asansörlere göre daha düşük maliyetlidir. Asansör fiyatları hakkında net bir fiyat söylemek ne yazık ki zordur çünkü her proje farklıdır. 

Asansör Çeşitleri Nelerdir?

  • Makine Dairesiz Asansörler
  • Hidrolik Asansör
  • Yemek Asansörü
  • Engelli Asansörü
  • Yük Asansörü
  • Şahıs Asansörleri
  • Araç Asansörleri

Yük Asansörleri

Yük asansörleri, endüstriyel alandan depolama alanına kadar uzanır ve işletmeler için vazgeçilmez bir ihtiyaçtır. Ağır yükleri katlar arasında güvenli ve verimli bir şekilde taşımak için tasarlanmışlardır.

Hidrolik Asansörler

Hidrolik asansörler, genellikle konutlarda, villalarda, tadilat gören binalarda, alışveriş merkezlerinde kullanılmaktadır. Hidrolik asansörler 7 ya da daha az katlı binalarda ve kat trafiğinin fazla olmadığı binalarda tercih edilmektedir. 

Yemek Asansörleri

Yemek Asansörleri diğer ismi ile monşarj asansörü, evlerde veya restaurantlarda kullanılmaktadır. 50 kg kapasiteye sahip olan yemek asansörleri; mağazalar, oteller, hastaneler gibi alanlarda kullanılır ve ağırlık kapasitesi 300 kg kadar yükseltilebilir.

Engelli Asansörleri

Engelli asansörleri, genellikle merdiven kenarına bağlanan bir mekanizma ile çalışmaktadır. Engelli asansörü veya merdiven asansörü olarak bilinen bu asansörler, genellikle villalarda, evlerde, işyerlerinde, tıp merkezlerinde kullanılmaktadır. 

Araç Asansörleri

Araç asansörleri genellikle otomotiv şirketlerinde, araba otoparkların veya araç bakım servislerinde kullanılmaktadır. Araç asansörleri, artan nüfus yoğunlu ile araç sayısının artmasından dolayı oluşan otopark sorununu azaltmak amacıyla tasarlanmıştır. 

Şahıs Asansörleri

Şahıs asansörleri günlük hayatta pek çok yerde görebileceğiniz asansörlerdir. Konfor ve kullanım rahatlığı ön planda tutularak tasarlanan şahıs asansörlerinde dikkat edilen en önemli unsur ise taşıma kapasitesidir. 

Makine Dairesiz Asansörler

Makine dairesiz asansörler, asansör kullanımının yapılabilmesi için dişlisiz makine motor teknolojisinden faydalanır ve bu sayede enerji tasarrufu sağlar. Genellikle konut, otobüs terminalleri, havaalanları, çok katlı merkezlerde kullanılmaktadır. Sessiz ve konforlu olması ise birçok kişi tarafından tercih sebebidir. 

Ana Sayfa Nasıl Çalışır? Hizmet Ara Hizmet Ver İletişim